Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ο Νετανιάχου εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης



Εναντίον των χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες επέκριναν την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ καταφέρθηκε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Σέβομαι την Ευρώπη, όμως δεν είμαι έτοιμος να δεχθώ την αντιμετώπισή της των δύο μέτρων και δύο σταθμών. Ακούω φωνές που καταδικάζουν την ιστορική απόφαση του Ντ. Τραμπ, όμως δεν έχω ακούσει καταδίκες για την εκτόξευση ρουκετών εναντίον του Ισραήλ ή για την φρικτή εκστρατεία υποκίνησης μίσους εναντίον μας», δήλωσε ο κ. Νετανιάχου προτού αναχωρήσει για τη Γαλλία.

Αργότερα την Κυριακή ο πρωθυπουργός του Ισραήλ πρόκειται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν στο Παρίσι και στη συνέχεια να μεταβεί στις Βρυξέλλες για να συναντηθεί με τους Ευρωπαίους υπουργούς Εξωτερικών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πούτιν: Πρότεινε διμερή συνάντηση με τον Ζελένσκι στην Μόσχα

Peristeri News

Πεκίνο: Υποστηρίζουμε όλες τις προσπάθειες για την ειρήνη στην Ουκρανία

Peristeri News

Τι κέρδισε ο Zελένσκι πηγαίνοντας στον Λευκό Οίκο

Peristeri News

Leave a Comment