PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ο Μαδούρο μεταφέρει τα Χριστούγεννα τον Οκτώβριο



Τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στη Βενεζουέλα, όπως ανακοίνωσε σχετικά τη Δευτέρα (2/9) ο πρόεδρος της χώρας Νικολάς Μαδούρο κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας τηλεοπτικής του εκπομπής.

«Ο Σεπτέμβριος μυρίζει σαν Χριστούγεννα!» δήλωσε ο Νικολάς Μαδούρο στην εβδομαδιαία τηλεοπτική του εκπομπή τη Δευτέρα, «για να», «ικανοποιήσει το τηλεοπτικό του κοινό», όπως γράφει το CNN στο δημοσίευμά του.

«Φέτος και για να σας τιμήσω όλους, για να σας ευχαριστήσω όλους, θα διατάξω η έναρξη των Χριστουγέννων να γίνει την 1η Οκτωβρίου. Τα Χριστούγεννα έφτασαν για όλους, με ειρήνη, χαρά και ασφάλεια» είπε χαρακτηριστικά ο Νικολάς Μαδούρο.

 

 

Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν αεροπλάνο του Νικολάς Μαδούρο

Οι Αρχές των ΗΠΑ κατάσχεσαν αεροπλάνο ιδιοκτησίας του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, υποτιθέμενα διότι αγοράστηκε παράνομα έναντι 13 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης υποστηρίζει πως το αεροσκάφος Falcon 900EX κατασχέθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία και μεταφέρθηκε στην αμερικανική πολιτεία της Φλόριντα.

Δεδομένα παρακολούθησης εντόπισαν το αεροπλάνο να αναχωρεί από το αεροδρόμιο La Isabela κοντά στην πρωτεύουσα Santo Domingo τη Δευτέρα (2/9), ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο αεροδρόμιο Fort Lauderdale στη Φλόριντα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Η καταιγίδα «Boris» σαρώνει την Ευρώπη

Peristeri News

Νέα πρόκληση από τον Μίτσκοσκι θα αποκαλεί τη χώρα του «Μακεδονία»

Peristeri News

Σερβία: Επανέρχεται η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία

Peristeri News

Leave a Comment