Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμος Περιστερίου συμμετέχει στην Ώρα της Γης



Ο Δήμος Περιστερίου συμμετέχει και φέτος στην παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF, για την αναχαίτιση της κλιματικής κρίσης του πλανήτη μας.

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & Ηλεκτροφωτισμού Κώστας Ποθητός καλεί όλους τους δημότες το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, από τις 20:30 έως τις 21:30, να σβήσουν συμβολικά τα φώτα για μια ώρα –την Ώρα της Γης– συμβάλλοντας έτσι στην προστασία της φύσης και στέλνοντας όλοι μαζί το μήνυμα για μια νέα αρχή.

Εδώ και χρόνια η σχέση του ανθρώπου με τη φύση βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Πρόκειται για μια σχέση υπερεκμετάλλευσης, τις συνέπειες της οποίας βιώνουμε στην καθημερινότητά μας: καταστροφικές πυρκαγιές, ακραία καιρικά φαινόμενα και κρίσεις όπως η πανδημία COVID-19, με οδυνηρές συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία, την κοινωνία και την οικονομία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ξεκινά το 16ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμου Περιστερίου

Peristeri News

Κάλεσμα σε συνάντηση κατοίκων ενάντια στο χτίσιμο LIDL στο Περιστέρι

Peristeri News

Προχωράει το σχέδιο της «έξυπνης πόλης» στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment