Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Νέο πρόεδρο εκλέγουν στην Ισλανδία



Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Ισλανδοί, προκειμένου να εκλέξουν τoν νέο πρόεδρο της χώρας τους, παρά το γεγονός ότι το ενδιαφέρον της πλειοψηφίας βρίσκεται στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ισλανδίας και την πορεία της στο Euro της Γαλλίας.

Οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, δίνουν σαφές προβάδισμα στον Γκούντνι Γιόχανσον, έναν 47χρονο πανεπιστημιακό.

Ο Γιόχανσον δεν ανήκει σε κάποιο από τα υπάρχοντα κόμματα της χώρας και στόχος του είναι ο εκσυγχρονισμός των θεσμών και η καθιέρωση των δημοψηφισμάτων με λαϊκή πρωτοβουλία.

«Θα προσπαθήσω να μην είμαι πολιτικός μέσα στο πολιτικό πεδίο» δήλωσε πρόσφατα, στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων. Βάσει των δημοσκοπικών ευρημάτων, κανένας από τους 8 έτερους υποψήφιους, δεν φαίνεται να τον απειλεί.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών αναμένονται στη 01:00 (ώρα Ελλάδος).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τουρκία: Τρίτο 24ωρο κράτησης του Ιμάμογλου με νέες διαδηλώσεις

Peristeri News

Τι αποφάσισαν οι ηγέτες της ΕΕ για μεταναστευτικό και άμυνα

Peristeri News

Μηνύματα Ιμάμογλου από τη φυλακή και νέες συγκεντρώσεις σήμερα

Peristeri News

Leave a Comment