PeristeriNews.gr
Διεθνή

Νεκρό ηγετικό μέλος της μαφίας στο Μιλάνο



Συναγερμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Μιλάνο, καθώς υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς στην κοντινή πόλη Cernusco sul Naviglio, όπου τραυματίστηκε ο ηγέτης των οπαδών της Ίντερ και ένα ισχυρό πρόσωπο της μαφίας.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της Repubblica γίνεται λόγος για δολοφονία που απειλεί να πυροδοτήσει έκρηξη βίας μεταξύ ανθρώπων του οργανωμένου εγκλήματος, μετά την αιματηρή συμπλοκή στα ανατολικά του Μιλάνου.

Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί έξω από αίθουσα πυγμαχίας, που είναι παράλληλα στέκι των οπαδών της Ίντερ, αλλά και των νεοφασιστών της οργάνωσης Casa Pound.

Στο milano.repubblica.it σημειώνεται ότι στην ενέδρα που στήθηκε, πέθανε ακαριαία ο 36χρονος Aντόνιο Μπελόκο, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως κληρονόμος της φατρίας Ροζάρνο της μαφίας της Καλαβρίας.

Επίσης, κατά το επεισόδια τραυματίστηκε ο ηγέτης των οπαδών της Ίντερ, Αντρέα Μπερέτα.

Ο νεκρός είχε χτυπηθεί από μαχαίρι και ο 49χρονος τραυματίστηκε από σφαίρα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διευκρινιστούν τα κίνητρα.

 

 

Οι πρώτες πληροφορίες για τον καυγά

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, ο καυγάς δεν σχετίζεται με ποδοσφαιρικά ζητήματα, παρά την εμπλοκή οπαδών της Ίντερ.

Ο 49χρονος Μπερέτα θεωρείται ιστορικός ηγέτης της Curva Nord, φανατικών υποστηρικτών της Ίντερ και δεξί χέρι του παλιού αρχηγού των ultras, Βιτόριο Μποϊόκι.

Ο τελευταίος σκοτώθηκε τον Οκτώβριο του 2022

Ο Μπελόκο, είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στην ιταλική μαφία και ήταν μέλος μιας από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Ντραγκέτα, την ομάδα οργανωμένου εγκλήματος τύπου μαφίας που έχει την έδρα της στην Καλαβρία της Ιταλία.

Στο milano.repubblica.it σημειώνεται ότι ο Αντόνιο Μπελόκο δολοφονήθηκε από τον Αντρέα Μπερέτα σήμερα λίγο πριν τις 11:00.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Η καταιγίδα «Boris» σαρώνει την Ευρώπη

Peristeri News

Νέα πρόκληση από τον Μίτσκοσκι θα αποκαλεί τη χώρα του «Μακεδονία»

Peristeri News

Σερβία: Επανέρχεται η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία

Peristeri News

Leave a Comment