Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα καταγγελία-σοκ για τον βιαστή της Δάφνης



Μια νέα, συγκλονιστική μαρτυρία για τον βιαστή της Δάφνης έρχεται στο φως.

Στο κεντρικό δελτίο του Ant1 μίλησε 25χρονη, που όπως η ίδια περιγράφει, βρέθηκε στη θέση της άτυχης φοιτήτριας που υπέστη βιασμό και φρικτά βασανιστήρια από τον 52χρονο άντρα, αλλά σώθηκε από… θαύμα.

Τον περασμένο Ιούλιο και για έξι μήνες εργάστηκε για αυτόν ως οικιακή βοηθός και αντιμετώπισε παρόμοια συμπεριφορά.

Ο άντρας αγόραζε στην κοπέλα φορέματα και μαγιό και την πίεζε να τα δοκιμάζει μπροστά του, ενώ όπως λέει η 25χρονη είχε σεξουαλικά βοηθήματα σε εμφανή σημεία στο σπίτι του.

Το πιο ανατριχιαστικό στοιχείο είναι πως όταν η Αναστασία είχε πάει να παραιτηθεί, ο 52χρονος της ζήτησε να του πλύνει πιάτα, όπως έκανε και με την άτυχη 20χρονη που ήταν τελικά το θύμα του!

Σώθηκε όμως, όταν έμαθε πως την περιμένει κάποιος να την πάρει και προφανώς για το λόγο αυτό ματαίωσε το φρικιαστικό σχέδιό του.

Η κοπέλα καταγγέλλει ακόμα πως είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει τον άντρα, όμως οι αστυνομικοί της δήλωσαν πως είχαν «φόρτο εργασίας» και ουσιαστικά την έδιωξαν!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι οδηγοί ταξί

Peristeri News

Καρέ – καρέ η μεγάλη επιχείρηση στο Περιστέρι – Συνελήφθη ο αρχηγός κυκλώματος διακίνησης μεταναστών (video)

Peristeri News

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου

Peristeri News

Leave a Comment