Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Μοσούλη: Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν 40 και τους κρέμασαν σε στύλους ρεύματος



Σαράντα ανθρώπους εκτέλεσαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Μοσούλα, κρεμώντας τα άψυχα σώματά τους σε στύλους του ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι εκτελεσθέντες κατηγορήθηκαν από τους τζιχαντιστές για «προδοσία και συνεργασία με τον εχθρό». Ένας άνδρας εκτελέστηκε δημοσίως στην κεντρική Μοσούλη επειδή αγνόησε την απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων την οποία έχει επιβάλει το Ισλαμικό Κράτος.

Οι εκτελέσεις φέρονται να έγιναν με την τυπική κάλυψη αυτόκλητων ισλαμιστικών «δικαστηρίων», σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη.

Στα άψυχα σώματά τους, ντυμένα με την πορτοκαλί στολή με την οποία οι τζιχαντιστές ντύνουν τους κρατουμένους τους, οι εκτελεσθέντες έφεραν πινακίδες που έγραφαν: «Προδότες και πράκτορες των Ιρακινών Δυνάμεων Ασφαλείας».

Οι δυνάμεις τόσο του ομοσπονδιακού στρατού του Ιράκ, όσο και του στρατού (Πεσμεργκά) του αυτόνομου Ιρακινού Κουρδιστάν προωθούνται όλο και εγγύτερα στη Μοσούλη, συσφίγγοντας τον κλοιό γύρω από τους τζιχαντιστές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τουρκία: Τρίτο 24ωρο κράτησης του Ιμάμογλου με νέες διαδηλώσεις

Peristeri News

Τι αποφάσισαν οι ηγέτες της ΕΕ για μεταναστευτικό και άμυνα

Peristeri News

Μηνύματα Ιμάμογλου από τη φυλακή και νέες συγκεντρώσεις σήμερα

Peristeri News

Leave a Comment