Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μετά τον Μιχαλολιάκο κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης και ο Κασιδιάρης



Μετά την αποφυλάκιση του αρχηγού της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου, το απόγευμα της Τρίτης (7/5/24) έγινε γνωστό ότι αίτημα αποφυλάκισης έχει υποβάλει και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ο Ηλίας Κασιδιάρης που είναι πρωτόδικα καταδικασμένος σε 13 χρόνια κάθειρξης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, υπέβαλε αίτημα αποφυλάκισης στις 26 Απριλίου, στη φυλακή Δομοκού όπου κρατείται.

Η διοίκηση της φυλακής αναμένεται να το διαβιβάσει στον εισαγγελέα Λαμίας και το επόμενο διάστημα αναμένεται η πρόταση του εισαγγελέα και η απόφαση του συμβουλίου πλημμελειοδικών Λαμίας.

Όπως τονίστηκε στο ρεπορτάζ, το αίτημά του θα εξετάσουν τα ίδια όργανα και τα ίδια φυσικά πρόσωπα που αποφάσισαν την με όρους αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής του και δεν έχει πειθαρχικά παραπτώματα στο διάστημα της κράτησής του άρα έχει τις προϋποθέσεις για να λάβει αποφυλάκιση με όρους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Παπασταύρου σε Ανδρουλάκη: «Τα οικόπεδα αποκτούν αξία»

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Χιλιάδες μικροϊδιοκτήτες ενώ είχαν οικόπεδα, βρέθηκαν με αγροτεμάχια

Peristeri News

Κ. Αχ. Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών και βέβαιος για την αθωότητά μου

Peristeri News

Leave a Comment