PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Με υψηλές παρουσίες η κατάθεση στεφάνων της 28ης Οκτωβρίου 2024 στο Περιστέρι (vid, pics)



Παρουσία υπουργού, βουλευτών και δεκάδων παρευρισκόμενων πραγματοποιήθηκε στο Ηρώο της πλατείας Δημοκρατίας η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων της 28ης Οκτωβρίου στο Περιστέρι.

Στο ηλιόλουστο πρωινό της Δευτέρας, 28 Οκτωβρίου 2024, λίγο πριν την παρέλαση, η τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χωρίς απρόοπτα, με παρευρισκόμενους, μεταξύ άλλων, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου κ.α..

Της κατάθεσης στεφάνων προηγήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Γρηγόριο και εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός λόγος της ημέρας από την εκπαιδευτικό του 26ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, Τσούση Γεωργία.

Η κατάθεση στεφάνων ξεκίνησε από τον Δήμαρχο και συνεχίστηκε από τις πολιτικές και δημοτικές παρατάξεις, τις ένοπλες δυνάμεις και τους τοπικούς συλλόγους.

Με τη λήξη των καταθέσεων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ακολούθησε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου από τη Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου.

Δείτε το video του PeristeriNews.gr καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

 

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Συγκίνηση και θαυμασμός για τα παιδιά που παρέλασαν στο Περιστέρι (vid, pics)

Peristeri News

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (27η)

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου τίμησε πρόσωπα που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην πόλη

Peristeri News

Leave a Comment