PeristeriNews.gr
Πολιτική

Με τρεις ή παραπάνω υποψήφιους Προέδρους το ΠΑΣΟΚ



«Καυτός» θα είναι ο Οκτώβριος για το ΠΑΣΟΚ και με ενδεχόμενες πολιτικές εξελίξεις σε όλο το σκηνικό της χώρας.

Ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, εξήγγειλε εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου στις 6 Οκτωβρίου και αν χρειαστεί και στις 13 του μήνα (δεύτερος γύρος).

Μαζί με τον νυν πρόεδρο, τα ηνία του κόμματος θα διεκδικήσουν -όπως ανακοίνωσαν- τόσο ο Χάρης Δούκας όσο και ο Παύλος Γερουλάνος.

«Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι γι’ αυτό είμαι εδώ και ζητώ την στήριξή σας για να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ κυβερνητική δύναμη. Να νικήσει τη ΝΔ όπως στην Αθήνα», υπογράμμισε ο Χάρης Δούκας μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Δούκας ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει δήμαρχος Αθηναίων είτε χάσει είτε κερδίσει τη μάχη για την ηγεσία , συμφωνώντας παράλληλα με τον οδικό χάρτη που πρότεινε ο Νίκος Ανδρουλάκης για εκλογή ηγεσία τον Οκτώβριο.

«Θα είναι τιμή μου να διεκδικήσω την ψήφο των μελών και των φίλων μας, για να λάβω την εντολή να ηγηθώ του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος» είπε ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, εισηγήθηκε να διεξαχθεί τρεις εβδομάδες πριν τις εσωκομματικές εκλογές μία νέα ΚΕ, όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις και οι υποψήφιοι πρόεδροι.

Παράλληλα, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως είναι ανοιχτός στη διεξαγωγή μίας «ελεύθερης», όπως τη χαρακτήρισε, τηλεμαχία μεταξύ των υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ.

Πάντως δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί και τέταρτη υποψηφιότητα, με το όνομα του Μιχάλη Κατρίνη να ακούγεται έντονα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Έρχονται αλλαγές στη στρατιωτική θητεία

Peristeri News

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το Κτηματολόγιο

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Το 2025 η χώρα μας θα διαθέτει κτηματολόγιο

Peristeri News

Leave a Comment