Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Μακρόν προς Τραμπ: Να τερματιστεί η τουρκική επιχείρηση στη Συρία



Την ανάγκη να τερματιστεί το ταχύτερο η τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν  κατά τη διάρκεια χθεσινής τηλεφωνικής συνομιλίας του με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ. 

Σύμφωνα με τη γαλλική προεδρία, ο Μακρόν «υπογράμμισε την ανάγκη πριν απ’ όλα να αποτραπεί κάθε αναγέννηση του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή, να «υποστηριχθούν αυτοί που επικράτησαν στο πλευρό μας στο πεδίο της μάχης εναντίον των τρομοκρατών» και να «προστατευθεί ο άμαχος πληθυσμός».

Ο αρχηγός του γαλλικού Κράτους στάθηκε στην «ανάγκη να σταματήσει η τουρκική επίθεση το ταχύτερο. Η Γαλλία και οι ΗΠΑ, που έχουν κοινές ανησυχίες, θα συνεχίσουν να συντονίζονται στενά τις επόμενες ημέρες», πρόσθεσε η γαλλική προεδρία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε παραλία του Σίδνεϊ

Peristeri News

Συρία: Διαδοχικές επιθέσεις σε αρκετά σημεία της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment