PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μ. Χρυσοχοΐδης: Όσα θέλει να εφαρμόσει η Γερμανία είναι κόντρα στο σύμφωνο μετανάστευσης



Μιλώντας σήμερα το πρωί σε εκπομπή, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σχολίασε την πρόσφατη απόφαση της Γερμανίας για κλείσιμο των συνόρων σε μετανάστες και πρόσφυγες.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετήθηκε πάνω στον περιορισμό της εισόδου και τις απελάσεις μεταναστών που θέλει να επιβάλλει η Γερμανία κατά παράβαση της συνθήκης Σένγκεν.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε για τον πολιτικό προσανατολισμό του Βερολίνου «Αυτά που θέλει να εφαρμόσει η Γερμανία είναι κόντρα στο σύμφωνο μετανάστευσης».

«Σε έναν χρόνο έτοιμος ο φράχτης στον Έβρο»

Στην ίδια συζήτηση όμως, ο υπουργός διαφήμισε την αντιμεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας, λέγοντας πως ο φράχτης στον Έβρο απέχει ένα χρόνο από την ολοκλήρωσή του.

«Δεν έχουμε ολοκληρώσει τον φράχτη στον Έβρο, σε ένα χρόνο θα είναι έτοιμος. Κάνουμε το χρέος μας στην Ευρώπη, φυλάμε τα σύνορα», είπε σχετικά με την πρόοδο του έργου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη σημασία στήριξης των αστυνομικών και συνοριοφυλάκων, αλλά και στην αύξηση των μισθών τους:

«Αίτημά μου είναι να αυξηθούν οι μισθοί των αστυνομικών. Αξίζουν οι αστυνομικοί μας να τους στηρίξουμε. Θα ακολουθήσουν και άλλες ενισχύσεις του εισοδήματος των αστυνομικών», δήλωσε σχετικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Μητσοτάκης σε Χριστοδουλίδη: Ο συντονισμός μας περισσότερο απαραίτητος από ποτέ

Peristeri News

Πώς θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ του ΠΑΣΟΚ

Peristeri News

K. Μητσοτάκης: Λαμβάνουμε δράσεις για να μειώσουμε τις ανισότητες

Peristeri News

Leave a Comment