Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Λουκέτο σε πέντε νυχτερινά κέντρα



Λουκέτο μπήκε σε πέντε μεγάλα νυχτερινά καταστήματα στην Αττική και επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο στο πλαίσιο ελέγχων αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκoύ – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, σε επιχείρηση ελέγχων που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και της Ελληνικής Αστυνομίας, σε καταστήματα εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές του Πειραιά, όπως στο Τουρκολίμανο, στην περιοχή του Κεραμεικού στην Αθήνα και στο Γκάζι, ανεστάλη η λειτουργία πέντε μεγάλων νυχτερινών μαγαζιών και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους περίπου 15.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, οι επιχειρήσεις που διαπιστώνεται ότι δεν τηρούν τα μέτρα «σφραγίζονται» άμεσα, ακόμη κι αν είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έφεσης ή προσβολής της σχετικής απόφασης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Απεργία ΑΔΕΔΥ στις 9 Απριλίου

Peristeri News

Παραδόθηκε ο καταζητούμενος δράστης της επίθεσης με πυροβολισμούς στο Γκάζι

Peristeri News

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Απριλίου 2025

Peristeri News

Leave a Comment