PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Λευκή νύχτα στο Ίλιον με δύο μεγάλες συναυλίες



Η καθιερωμένη εκδήλωση της λευκής νύχτας συνεχίζεται στο Ίλιον με δυο μεγάλες συναυλίες την Παρασκευή 28/6 και το Σάββατο 29/6.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η λευκή νύχτα σηματοδοτεί τη στήριξη των καταστημάτων του εμπορικού κέντρου της πόλης σε συνδυασμό με μουσική, χορό, εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις και άλλες δραστηριότητες.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από την Παρασκευή 28/6 όπου στις 19.30 στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου) θα παιχτεί το παιδικό μιούζικαλ “Λάχανα και Χάχανα ο καλός μου εαυτός”.

Η κεντρική εκδήλωση της μέρας θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία “Γ. Γεννηματάς” με συναυλία της Καίτης Γαρμπή, η οποία θα ξεκινήσει στις 21.00. Την ίδια ώρα στην πλατεία Δασκαλας το μουσικό συγκρότημα “Ξέφραγο Αμπέλι” θα δώσει το έναυσμα για χορό υπό τους παραδοσιακούς νησιώτικους ήχους.

Ίδιο σκηνικό και το Σάββατο 29/6 όπου οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 19.30 στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου με το μουσικό σχήμα του Γιώργου Κωτσίνη ενώ στις 20.00 στο Άλσος Ιλίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο με τίτλο “Ξημερώνει Κυριακή”.

Το κεντρικό event της μέρας θα είναι η συναυλία της Josephine στην πλατεία “Γ. Γεννηματάς” όπου λίγο μετά της 21.00 θα γεμίσει από μικρούς και μεγάλους.

Τέλος την ίδια ώρα στην πλατεία Ρίμινι θα λάβει χώρα μια ακόμα συναυλία με το μουσικό σχήμα Rebeti.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Έναρξη εγγραφών στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίων Αναργύρων

Peristeri News

Η καρδιά της jazz χτυπά δυνατά για 13η χρονιά στο Ίλιον

Peristeri News

Πετρούπολη: Μετονομάζεται σε «Απόστολος Χρήστου» το Δημοτικό Κολυμβητήριο

Peristeri News

Leave a Comment