PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κόπασαν οι άνεμοι και βελτιώθηκε η εικόνα στα πύρινα μέτωπα – Ενεργές εστίες σε Πεντέλη και λίμνη Μαραθώνα



Βελτίωση παρουσιάζει η εικόνα στην φωτιά στην Αττική που ξέσπασε την Κυριακή (11/08/2024) και καίει σε μια ακτίνα 30 χιλιομέτρων για δεύτερο 24ωρο.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική η φωτιά στην Αττική δεν παρουσιάζει πλέον ενεργό μέτωπο, αλλά υπάρχουν πολλές ενεργές εστίες στην ευρύτερη περιοχή του όρους της Πεντέλης και την λίμνης του Μαραθώνα.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης ξεκαθάρισε πως μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για αγνοούμενο άτομο.

Από τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε η βαθμιαία εξασθένηση των ανέμων, ωστόσο ήταν ουσιαστική γύρω στις 9 το βράδυ, σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρή Κολυδά.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Τρίτη (13/8), οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί και θα είναι σχετικά εξασθενημένοι, αλλά όπως τονίζει χρειάζεται και πάλι προσοχή διότι λίγο πριν τα ξημερώματα θα γίνουν και πάλι ριπαίοι, ωστόσο με μικρότερες εντάσεις απ’ ότι σήμερα.

Πέντε τραυματίες πυροσβέστες στη φωτιά στην Αττική

Πέντε πυροσβέστες τραυματίστηκαν συνολικά, ευτυχώς ελαφρά, από την διήμερη μάχη που έδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τις φλόγες στη βορειανατολική Αττική κατά την διάρκεια της σημερινής δύσκολης ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι είναι ελαφρά τραυματίες, ενώ δυο από αυτούς μεταφέρθηκαν προληπτικά στο 251 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Περιστέρι: Δημοτικά φώτα αναμμένα µέρα – µεσηµέρι

Peristeri News

Επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στη Φυλή

Peristeri News

Στη φυλακή 2 γιατροί και 3 φαρμακοποιοί για την απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ

Peristeri News

Leave a Comment