Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Κοινωνική Σύμπραξη (Κ.Σ.) ΤΕΒΑ Δυτικού τομέα Αθηνών: Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης προς τις ευπαθείς ομάδες



Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην ενδυνάμωση και κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελούμενων έχουν οι Συνοδευτικές Δράσεις του Προγράμματος, οι οποίες υλοποιούνται από το 2016 με πολλαπλές υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης των ωφελούμενων.

Στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Δράσεων του Ε.Π. Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ έτους 2022 (1η φάση), θα παρασχεθούν σε ωφελούμενα μέλη οικογενειών συνοδευτικές υποστηρικτικές υπηρεσίες με τη συνδρομή κοινωνικών επιστημόνων και συνεργατών στους Δήμους – Εταίρους της Σύμπραξής μας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στις Κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων ή μπείτε στο: https://home.asda.gr/

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πανελλαδική διάκριση για τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Peristeri News

Συνέδριο γυναικών Δημάρχων διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου

Peristeri News

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών στο «3 ways forward event»

Peristeri News

Leave a Comment