PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Δεν πάμε για αυξήσεις στο νερό



Στο πρόβλημα με το νερό και στα νέα τιμολόγια αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο Talk Radio 89.8, υπογραμμίζοντας ότι «δεν αυξάνονται οι τιμές».

«Δεν πάμε για αυξήσεις στο νερό. Σας το λέω, είναι και θα παραμείνει φθηνό για τις λογικές καταναλώσεις. Δεν θα πειράξουμε τα τιμολόγια. Το μάξιμουμ που συζητάμε είναι μια αναπροσαρμογή στο επίπεδο πληθωρισμού που δεν θα καταλάβει καν κανείς στους λογαριασμούς», είπε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός.

Όσον αφορά τη λειψυδρία στην Αττική, είπε: «Η Αττική δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα λειψυδρίας, είχαμε όμως δύο πολύ κακούς χειμώνες, έπεσε το απόθεμα περίπου 30%. Αντέχει ακόμα 4 κακούς χειμώνες και με αυτό το νερό. Στατιστικά είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

«Άμεσα λοιπόν με την ΕΥΔΑΠ έχουμε αποφασίσει μεταφορά νερού από τεχνητή λίμνη Κρεμαστών θα συνδέσουμε τον ταμιευτήρα με τον Μόρνο και τον Έυηνο, ώστε να είμαστε εξασφαλισμένοι σε ορίζοντα τριετίας – εξαετίας», επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα νησιά έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα», είπε επίσης και συνέχισε: «Και εκεί μπορούμε να έχουμε καλύτερο συντονισμό ώστε να μην κάνει το κάθε νησί δικές του μισθώσεις, αλλά να γίνεται πιο κεντρικά. Μιλάω για την ύδρευση όχι για την άρδευση».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Μητσοτάκης σε Χριστοδουλίδη: Ο συντονισμός μας περισσότερο απαραίτητος από ποτέ

Peristeri News

Πώς θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ του ΠΑΣΟΚ

Peristeri News

K. Μητσοτάκης: Λαμβάνουμε δράσεις για να μειώσουμε τις ανισότητες

Peristeri News

Leave a Comment