PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα του Ατρόμητου στο Περιστέρι από τον Βόλο (1-2)



Ο Ατρόμητος παρόλο που προηγήθηκε στο Περιστέρι σπατάλησε την ευκαιρία να μείνει ψηλά στη βαθμολογία αφού τελικά ηττήθηκε με 1-2 από τον Βόλο.

Οι Περιστεριώτες είχαν τον έλεγχο από την αρχή αντιμετωπίζοντας ένα διαβασμένο και καλά κλεισμένο Βόλο.

Οι παίκτες του Γκαρσία απείλησαν για πρώτη φορά στο 21’ με τον Φαν Βέερτ να στέλνει δίπλα την μπάλα από την εστία του Κόβατς μετά από ωραία πάσα του Γιουμπιτάνα.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 41′ όταν ο Γιουμπιτάνα με αριστερό σουτ νίκησε τον Κόβατς.

Εκεί που οι γηπεδούχοι είχαν το πλεονέκτημα η ζυγαριά έγειρε προς τον Βόλο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Μπρόρσον με ένα αχρείαστο μαρκάρισμα είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο έπειτα από χρήση του VAR. Αυτό εξόργισε του ανθρώπους του Ατρομήτου καθώς το φάουλ έγινε μετά τα 2 λεπτά που είχαν δοθεί ως καθυστερήσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος βρήκε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Στο 66’ ο Γκλάβτσιτς με αριστερό σουτ νίκησε τον Χουτεσιώτη για το 1-1 και στο 68’ ο Κόσζτα με προβολή έκανε το 1-2 από γύρισμα του Κόμπα.

Στο 76’ ο Γκλάβτσιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα άφησε και τον Βολο με δέκα.

Μετά την αποβολή ο Ατρόμητος πίεσε για την ισοφάριση κυρίως με σέντρες και στο 87’ ο Καρλίτος έφτασε κοντά στην ισοφάριση.

Στο 89’ η κεφαλιά του Σταυρόπουλου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κόβατς και στις καθυστερήσεις ο Μανσουρ σπατάλησε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραγκάο (85΄Σταυρόπουλος), Τσιγγάρας (77΄Μιχορλ), Μπακού (77΄Γκονζάλεθ), Γιουμπιτάνα (46΄Τσακμάκης), Ουάρντε, Φαν Βέερτ (66΄Καρλίτος).

ΒΟΛΟΣ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Μύγας (46΄Σούντγκρεν), Κορέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού (54΄Τσοκάνης), Κόμπα (85΄Μίλετιτς), Μεντιέτα (88΄Βιγιαφάνιες), Ασεχνούν (54΄Άλτμαν), Κόζστα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Με τον Καρλίτος κόντρα στο Βόλο ο Ατρόμητος

Peristeri News

Ήττα στο Βελιγράδι για το Περιστέρι στην πρεμιέρα του BCL

Peristeri News

Δύσκολη κλήρωση για τον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδας

Peristeri News

Leave a Comment