PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα του Ατρόμητου από τον Παναθηναϊκό με βόμβα Σπανού



Οι έντονες αποδοκιμασίες σε βάρος παικτών, διοίκησης και τεχνικού επιτελείου μετά την ήττα με σκορ 2-1 από τον Παναθηναϊκό, οδήγησαν τον Γιώργο Σπανό στην απόφαση να παραδώσει τις μετοχές στο Δήμο και να αφήσει τον Ατρόμητο το καλοκαίρι.

Οι έντονες αποδοκιμασίες σε βάρος παικτών, διοίκησης και τεχνικού επιτελείου μετά την ήττα με σκορ 2-1 από τον Παναθηναϊκό, οδήγησαν τον Γιώργο Σπανό στην απόφαση να παραδώσει τις μετοχές στο Δήμο και να αφήσει τον Ατρόμητο το καλοκαίρι.

«Ενημερώνω πως διανύω τους τελευταίους μου μήνες στον Ατρόμητο. Θα κρατήσω τις μετοχές στην κατοχή μου μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα τις αφήσω στον δήμαρχο κ. Παχατουρίδη και στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Αφήνω μια ομάδα ενώ βγήκε στην Ευρώπη και καθαρή από χρέη. Δεν είναι δυνατό να αποδοκιμάζονται παίκτες, προπονητές και διοίκηση επειδή η ομάδα έκανε μια ήττα μετά από τόσες αγωνιστικές. Είναι μια αρρωστημένη κατάσταση», δήλωσε ο κ. Σπανός και τις επόμενες μέρες μένει να φανεί αν πρόκειται για μια δήλωση που έγινε εν βρασμώ ή πρόκειται για τελεσίδικη απόφαση.

Σε ένα κακό παιχνίδι του Ατρόμητου ο Παναθηναϊκός ξέφυγε με 2-1 από το Περιστέρι.

Η ομάδα της πόλης μας μετρούσε μέχρι σήμερα 6 νίκες στα ισάριθμα εντός έδρας τελευταία ματς, αλλά όλες ήταν στο όριο .

Το μοναδικό γκολ της ομάδας μας που μείωσε στο 90’ πέτυχε ο Καραμάνος.

Για ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν φάνηκε αντάξια των περιστάσεων και δεν εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος, Ιγκλέσιας (68’ Ουντότζι), Επστάιν, Σουμπίνιο (56’ Μπρίτο), Κούτσι (79’ Καραμάνος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος (46’ Μαρίνος), Βιτόλο, Σο, Ζέκα, Σισοκό (89’ Φουρλάνος), Καζιγιάμα (65’ Μαυρίας), Τοτσέ.

Αναστόπουλος: «Δεν πρέπει να πάρουμε το κεφάλι κανενός»

Στην απόλυτη κάλυψη των ποδοσφαιριστών του προχώρησε ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο τεχνικός του Ατρομήτου ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια.

«Δυστυχώς σε ένα παιχνίδι κρίσιμο και σημαντικό δεν βρεθήκαμε. Και καλούς παίκτες έχουμε, και καλή ομάδα είμαστε. Δεν θα τα βάψουμε μαύρα γιατί δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Σημαντικό όμως είναι ότι προσπαθήσαμε, υπήρχε διάθεση. Υπάρχει το ανθρώπινο λάθος και σε όλους μας συμβαίνει. Δεν θα πρέπει να πάρουμε το κεφάλι κανενός ούτε να αποδοκιμάζουμε. Αντιθέτως. Εκεί χρειάζεται στήριξη ο παίκτης. Όταν κάνει λάθος. Δεν θα ήθελα να πω πολλά για το ματς. Σήμερα βρεθήκαμε γενικά σε άσχημη μέρα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Το Μάιο θα γίνει το ταμείο κι θα δούμε τι έχουμε κάνει. Είμαστε μέσα στον στόχο μας. Όλοι μαζί αγαπημένοι θα προχωρήσουμε. Γενικά σήμερα δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να λέγεται», υποστήριξε ο Αναστόπουλος.

Σε ερώτηση για την βόμβα αποχώρησης του Γιώργου Σπανού από την προεδρία της ΠΑΕ, ο Αναστόπουλος απάντησε: «Ναι την πληροφορήθηκα. Είναι υπό το κράτος του εκνευρισμού. Ξέρετε ότι ο κ. Σπανός γενικά αγαπά το ποδόσφαιρο και έχει προσφέρει. Σήμερα ο Ατρόμητος είναι ομάδα υπόδειγμα και το οφείλει σε αυτόν».

Ο Ατρόμητος δεν ικανοποιεί με την εικόνα του και ο Αναστόπουλος διευκρίνισε ότι «είχα πει ότι θα χρειαστούμε 3-4 εβδομάδες για να φτιάξουμε ομάδα που θα παλεύει τα παιχνίδια. Ανεξάρτητα από αυτό ο Παναθηναϊκός όσα προβλήματα και να έχει δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός. Και το λάθος το τιμωρεί. Δεν έχουμε εκνευρισμό και άγχος. Όλοι οι παίκτες είναι πεπειραμένοι. Πάντα όταν αλλάζουν πράγματα στην προπόνηση ή στον τρόπο παιχνιδιού, χρειάζεται χρόνος για να βγει στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι θεωρία αλλά πράξη».

Στην επισήμανση ότι κράτησε στον πάγκο τον Μπρίτο που είναι ο καλύτερος που διαθέτει ως αμυντικό χαφ, ο Αναστόπουλος διαφώνησε απόλυτα: «Δεν υπήρχε ποτέ παίκτης Μπρίτο αμυντικό χαφ. Στην Καλαμάτα και στον Διαγόρα έπαιζε στις πτέρυγες. Αν θέλουμε να τον βαφτίσουμε αμυντικό χαφ, τότε τι να πω… Στη θέση του έπαιζε σήμερα ο Πίτου Γκαρσία, πολύ καλός παίκτης. Ο Μπρίτο δεν έχει παίξει ποτέ αμυντικό χαφ».

Δημούτσος: «Δεν διαγράφει η ήττα την εικόνα μας»

Για την προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Ελίνι Δημούτσος.

«Μπήκαμε δυνατά στο ματς, το πιστέψαμε από εκεί και πέρα δεν ήρθε το γκολ. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ατομικά λάθη όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτή η ήττα δεν μπορεί να διαγράψει τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μας. Πιέσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, μειώσαμε το σκορ, προσπαθήσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν γίνεται πάντα να κερδίζουμε. Ο κ. Αναστόπουλος δεν μπορεί να εφαρμόσει ακόμα αυτά που θέλει. Ήρθε σε δύσκολη περίοδο».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το ματς και θα τα δώσουμε όλα. Όπως είπα, ποδόσφαιρο είναι και όλα γίνονται».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ήττα (2-0) για τον Ατρόμητο κόντρα στον Ολυμπιακό

Peristeri News

Το Περιστέρι κατέλαβε την τρίτη θέση του Super Cup 2024

Peristeri News

Το Περιστέρι λύγισε στο φινάλε (79-74) κόντρα στον Ολυμπιακό

Peristeri News

Leave a Comment