PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα στο φινάλε του Ατρομήτου από τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι



Παρά την θετική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας στην 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Ατρόμητος ήταν ο κυρίαρχος του ματς στα πρώτα 20 λεπτά αφού είχε την κατοχή, ήλεγχε το παιχνίδι κι είχε απειλήσει τον Κοτάρσκι, με τις δύο τελικές εκ των τριών μάλιστα, να είναι εντός εστίας.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν να αναπτυχθεί εύκολα και να φτάσει στην περιοχή του Κοσέλεφ.

Ο Ατρόμητος απείλησε μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα, με τον Μίχορλ μετά από ωραία πάσα του Καρλίτος να στέλνει την μπάλα πάνω στον Κοτάρσκι.

Τρία λεπτά μετά οι Περιστεριώτες είχαν νέα ευκαιρία με σουτ του Ουάρντα λίγο έξω από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου απέκρουσε, παραχωρώντας κόρνερ, ενώ και στο 19′ δημιούργησε ευκαιρία.

Ο Καρλίτος ντρίμπλαρε, απέφυγε ωραία τον Μιχαηλίδη και βρήκε τον χώρο να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρος ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και βρήκε το γκολ, ανοίγοντας το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ζίβκοβιτς. Ο Κωνσταντέλιας από τα αριστερά συνεργάστηκε με τον Σορετίρε, εκείνος μοίρασε στον Σέρβο, ο οποίος σούταρε αρχικά, η μπάλα κόντραρε και σε δεύτερο χρόνο με κεφαλιά νίκησε τον Κοσέλεφ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ζίβκοβιτς βρήκε ξανά δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε έπειτα από VAR με τον Ζαμπάλα να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ του Μπάμπα στον Μουντέ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 85′ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου για χέρι του Ότο από σέντρα του Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο από την άσπρη βούλα να νικά τον Κοτάρσκι και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Τελικά οι παίκτες του Γκαρσία δεν κράτησαν το βαθμό με τον Κοσέλεφ να κάνει νέο λάθος (το τρίτο φέτος σε ισάριθμα ματς) με τον Μαντί Καμαρά να πετυχαίνει στο 90′ το γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κοσέλεφ, Μούντες, Μπόρσον, Τσακμάκης, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονθάλεθ (65′ Φαν Βερτ), Μπάκου (74′ Γιουμπιτάνα), Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος (66′ Βρακάς).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73′ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (87′ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73′ Μουργκ), Τσάλοφ (73′ Τισουντάλι).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Φιλική νίκη για το Περιστέρι επί του Λαυρίου με 96-93

Peristeri News

Ο Ατρόμητος με τον κόσμο του πήρε διπλό στην Τρίπολη

Peristeri News

Με τον κόσμο του στην Τρίπολη ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment