Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

ΗΠΑ: Αεροπλάνο άδειασε καύσιμα πάνω από σχολεία



Καύσιμα πάνω από σχολεία άδειασε επιβατικό αεροπλάνο, λίγο πριν από την αναγκαστική προσγείωσή του στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Εξαιτίας της ρίψης, τουλάχιστον 60 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους παιδιά, αντιμετώπισαν δερματολογικά και αναπνευστικά προβλήματα.

Τα επιβατικά αεροπλάνα μπορούν να αδειάσουν καύσιμα σε περιπτώσεις αναγκαστικής προσγείωσης, αλλά μόνον σε συγκεκριμένες περιοχές και από μεγάλο ύψος, όπως ορίζουν οι κανόνες εναέριας κυκλοφορίας.

Το αεροσκάφος της Delta Airlines, το οποίο εκτελούσε την πτήση 89 με προορισμό τη Σαγκάη, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Λος Άντζελες, εξαιτίας μηχανικού προβλήματος.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε αργότερα ότι το αεροσκάφος υποχρεώθηκε να αδειάσει τα καύσιμά του για να μειωθεί το βάρος του κατά την προσγείωση.

Τα παιδιά και οι ενήλικοι, οι οποίοι δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες, συνδέονται με τουλάχιστον έξι σχολεία, αναφέρει το BBC. Όλοι υπέστησαν ελαφριά τραύματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το Συμβούλιο της Ευρώπης «απαιτεί» άμεση απελευθέρωση του Εκρέμ Ιμάμογλου

Peristeri News

Το μεγαλύτερο συγκρότημα κατοικιών στον κόσμο είναι μια πόλη

Peristeri News

Ο Φρίντριχ Μερτς εξελέγη νέος καγκελάριος στη Γερμανία

Peristeri News

Leave a Comment