PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ίλιον: Οδηγός λεωφορείου πέταξε έξω επιβάτη επειδή είχε μαζί τη γάτα (vid)



Επιβάτης καταγγέλλει ότι οδηγός λεωφορείου τον κατέβασε επειδή είχε μαζί του την γάτα του σε ειδική τσάντα μεταφοράς κατοικίδιων.

Όπως υποστηρίζει ο 23χρονος σε βίντεο του στα social media ο οδηγός λεωφορείου στο Ίλιον στάθηκε όρθιος από πάνω του και άρχισε να του φωνάζει.

«Ο οδηγός με πέταξε έξω βρίζοντάς με χωρίς λόγο, ήρθε πάνω από το κεφάλι μου. Να με βρίζει, να με ειρωνεύεται να μου λέει: “Βγες τώρα έξω. Θα σε πετάξω έξω. Τι είμαι εγώ ταχυδρόμος; Τι είναι αυτό που κουβαλάς; Εγώ δεν είχα καταλάβει ότι ήταν ο οδηγός. Δεν ήξερα τι είχα κάνει τον ρωτούσα “τι έκανα”. Μου φώναζε μπροστά σε τόσο κόσμο. Τρέμω ολόκληρος.

Ντροπή στον ΟΑΣΑ, που έχω το γατάκι εδώ μέσα και το προβλέπει κανονικά η νομοθεσία. Ο οδηγός με ρωτούσε αν την ξέρω. Εγώ την ξέρω, εσύ την ξέρεις; Να είσαι σίγουρος πως με αυτό που έκανες δεν θα γλιτώσεις. Θα σε πάω τέρμα, την πάτησες», αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στο Tiktok ο Δημήτρης Κουτσούκης.

@dimitris_koutsoukis

ΟΑΣΑ ΕΙΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΣΕΛ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

♬ πρωτότυπος ήχος – Δημήτρης Κουτσούκης

«Σήκω τώρα πάνω να μην σε πετάξω έξω με τις κλωτσιές»

Ο Δημήτρης Κουτσούκης μίλησε την Παρασκευή στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» αναφέροντας: «Πήγαινα το γατάκι μου στο κτηνίατρο. Εγώ μπήκα μέσα στο λεωφορείο στο Ίλιον χθες το μεσημέρι. Δεν πρόλαβα να κάτσω και σταματάει ο οδηγός στη μέση του δρόμου και έρχεται ένας κύριος και αρχίζει να μου φωνάζει. “Σήκω τώρα πάνω να μην σε πετάξω έξω με τις κλωτσιές. Δεν είμαι ταχυδρόμος να κουβαλάω εσένα και αυτό μαζί”. Ο νόμος μου επιτρέπει να μεταφέρω το γατάκι μου του απάντησα».

«Μετά μου έλεγε ‘Κόψε τις μάγκες μην σε πετάξω έξω με τις κλωτσιές’ και είχε κολλήσει το πρόσωπο του στο δικό μου. Του είπα πως υπάρχει νόμος και ότι το κουβαλάω το γατάκι 2 χρόνια στην Αθήνα με το κλουβί, με συγκεκριμένες διαστάσεις, όπως ορίζει ο νόμος. Αυτός, όμως, συνέχιζε παρ’ το αυτό από εδώ μέσα. Ήρθε ο οδηγός με το κινητό του και μου είπε “έλα να σε βγάλω φωτογραφία”. Πότε κανένας οδηγός δεν είχε πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος ήξερε το νόμο απλά είχε πρόβλημα με τα ζώα. Ήταν η όλη του συμπεριφορά χυδαία. Από τους υπόλοιπους επιβάτες δεν μίλησε κανείς ενώ το λεωφορείο ήταν γεμάτο και έτσι αναγκάστηκα να κατέβω».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Περιστέρι: Ξεκίνησε η διήμερη εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ

Peristeri News

Νέο κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Περιστερίου για παράσταση διαμαρτυρίας

Peristeri News

Ένοχοι με ποινή φυλάκισης ο Κ. Αγοραστός και άλλοι τρεις για την κακοκαρία «Ιανός»

Peristeri News

Leave a Comment