Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ιεροσόλυμα: Παρέλαβε το Άγιο Φως ο Ανδ. Κατσανιώτης



Το απόγευμα αναμένεται να καταφθάσει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή υπό τον υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη που θα μεταφέρει το ‘Αγιο Φως από τον Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα.

“Αποτελεί τιμή να παραστώ ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στον Ναό της Αναστάσεως, να παραλάβω το ‘Αγιο Φως από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’ και να το μεταφέρω στην πατρίδα μαζί με το αναστάσιμο μήνυμα”, αναφέρει ο κ. Κατσανιώτης σε ανάρτησή του στο twitter.

“Καλή Ανάσταση σε όλους της Έλληνες και Ελληνίδες παντού στον κόσμο!”, προσθέτει.

Σημειώνεται ότι στα Ιεροσόλυμα βρίσκεται από το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής η ελληνική αποστολή, με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη.

Η μεταφορά της αποστολής προς και από το Ισραήλ, γίνεται με ειδική πτήση της Aegean χωρίς κόστος για το ελληνικό δημόσιο, ενώ η διανομή του Αγίου Φωτός στην Ελληνική Επικράτεια θα γίνει με πτήσεις της Aegean και της Sky express.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νεκρός άνδρας σε Airbnb στο κέντρο της Αθήνας

Peristeri News

Δίκη Μάτι: Την ενοχή 12 κατηγορουμένων εισηγήθηκε η εισαγγελέας

Peristeri News

Εκοιμήθη ο πρώην μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος

Peristeri News

Leave a Comment