Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Η «συγνώμη» των πυροσβεστών για τη σπασμένη πόρτα σε σπίτι που έσωσαν (vid)



Πυροσβέστες άφησαν σημείωμα σε ιδιοκτήτη σπιτιού επειδή του έσπασαν την πόρτα για να το σώσουν από την φωτιά που έτοιμη να το κάψει.

Μια όμορφη ιστορία ανάμεσα στις πολλές άσχημες, προέκυψε από τη φωτιά στα Μέγαρα, την οποία παρουσίασε το Open.

Πυροσβέστες για να σώσουν το σπίτι πολίτη, χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα του σπιτιού, όμως είχαν γράψει στον ιδιοκτήτη ένα σημείωμα, το οποίο ανέφερε: «Συγγνώμη για την πόρτα, έπρεπε να μπούμε μέσα».

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο Νίκος Λάμψας τους βρήκε μέσα στο σπίτι, τους αγκάλιασε για να τους ευχαριστήσει και τότε του είπαν για το σημείωμα που του είχαν γράψει, καθώς δεν περίμεναν οτι θα τον συναντούσαν.

Ο κ. Λάμψας συμπλήρωσε: «Επειδή αυτοί οι άνθρωποι κάνουν κάτι παραπάνω για όλους, πρέπει εκτός από τα θεσμικά πρέπει να μπει το χέρι βαθιά στην τσέπη από την πολιτεία για να τους ανταμείψει».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πώς θα κινηθούν σήμερα (22/4) λεωφορεία, μετρό και τραμ

Peristeri News

Άρης Μουγκοπέτρος: Ακρωτηριάστηκε σε δύο δάχτυλα από την έκρηξη κροτίδας

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment