Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Η Μέρκελ φοβάται ένοπλες συγκρούσεις στα Βαλκάνια



Για τον κίνδυνο να ξεσπάσουν ένοπλες συγκρούσεις στα Βαλκάνια, σε περίπτωση όπου το Βερολίνο κλείσει τα σύνορα με την Αυστρία, προειδοποίησε η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας της σε συγκέντρωση των Χριστιανοδημοκρατών, η Καγκελάριος υπογράμμισε ότι το κλείσιμο των συνόρων με την Αυστρία ενδεχομένως να συνεπάγεται την εκδήλωση ένοπλων συγκρούσεων στις χώρες των Βαλκανίων, οι οποίες κατακλύζονται από πρόσφυγες που επιθυμούν να μεταβούν στην κεντρική Ευρώπη.

«Εάν κλείσουμε τα σύνορα, οι χώρες των Βαλκανίων θα κάνουν το ίδιο» τόνισε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι καθήκον της Γερμανίας είναι να επιβάλλει μία διαφορετική, αλληλέγγυα λύση στην προσφυγική κρίση.

«Η Γερμανία θα βοηθήσει όλους όσοι αναζητούν καταφύγιο εξαιτίας των πολέμων και των διωγμών» διαβεβαίωσε η Μέρκελ, ενώ έσπευσε να υπερασπιστεί τη λογική των επαναπατρισμών των οικονομικών μεταναστών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μαζική επίθεση του Ιράν με πυραύλους στο Ισραήλ

Peristeri News

Τραμπ: Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε το Ισραήλ

Peristeri News

Ινδία: Τουλάχιστον 265 νεκροί, 24 στα κτίρια στα οποία προσέκρουσε

Peristeri News

Leave a Comment