Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η μεγάλη έκθεση «Φυτά και Κήπος» επιστρέφει στο Περιστέρι



Μετά από ένα μικρό διάλλειμα λόγω πανδημίας η μεγάλη έκθεση «Φυτά και Κήπος» επιστρέφει στο Περιστέρι.

Η έκθεση που αγαπήθηκε από τους Περιστεριώτες και όχι μόνο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Απριλίου μέχρι τις 15 Μαΐου στο Άλσος Περιστερίου με ελεύθερη είσοδο.

Το ωράριο της έκθεσης θα είναι από τις 11:00 μέχρι και τις 22:00 με εύκολη πρόσβαση και για τους πολίτες εκτός της πόλης μέσω του σταθμού Μετρό «Ανθούπολη».

Στην έκθεση «Φυτά και Κήπος» συμμετέχουν επαγγελματίες και έμποροι ανθοκομικών από την πόλη του Περιστερίου και τη Δυτική Αθήνα, με μεγάλη ποικιλία φυτών-λουλουδιών και ειδών κήπου.

Όλοι οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν τις καθιερωμένες «Μουσικές Ανάσες», με τραγούδια από ταλαντούχους μουσικούς, παιδικές παραστάσεις και παραστάσεις Καραγκιόζη.

Η έκθεση πλαισιώνεται από το πανέμορφο Άλσος με παιδικές χαρές, ποδηλατοδρόμιο, υπαίθριο γυμναστήριο και πράσινες διαδρομές περιπάτου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εκδήλωση στο Περιστέρι «Ισότητα στην Οικογένεια: Δικαιώματα, Ρόλοι και Προκλήσεις»

Peristeri News

Περιστέρι: Το πρόγραμμα εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2025

Peristeri News

Καταγγελία Περιστέρι: Παιδικές χαρές κλειδαμπαρωμένες εδώ και ενάμιση χρόνο (pics)

Peristeri News

Leave a Comment