PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η εγχώρια showbiz στα ψηφοδέλτια των κομμάτων



Μοντέλα, ηθοποιοί, αθλητές, τηλεπερσόνες, πολλοί πήραν την απόφαση να πολιτευθούν.

Μοντέλα, ηθοποιοί, αθλητές, τηλεπερσόνες, πολλά μέλη της εγχώριας showbiz πήραν την απόφαση να πολιτευθούν και να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την (όποια) αναγνωρισιμότητά τους και να την μεταφράσουν σε ψήφους και ενδεχομένως με μια θέση στην Βουλή των Ελλήνων.

Τα κόμματα από την πλευρά τους είναι ανοικτά σε οποιαδήποτε προσθήκη μπορεί να δώσει «λάμψη» στα ψηφοδέλτιά τους, και σ’ αυτές τις περιπτώσεις η ιδεολογική κατάρτιση και συνέπεια δεν έχει και τόση σημασία.

Και οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα, που θέλει τους «γνωστούς» και όχι κατ΄ ανάγκη τους «καλούς» να στελεχώνουν τις λίστες των υποψηφίων.

Στην ΝΔ, η ηχηρότερη μεταγραφή είναι της πρώην ηθοποιού και μοντέλου Άντζελας Γκερέκου, συζύγου του Τόλη Βοσκόπουλου, μια μεταγραφή που προκάλεσε το παράπονο του Ευάγγελου Βενιζέλου, το οποίο έκφρασε με μια συγκινητική επιστολή. Άλλο δυνατό όνομα είναι αυτό του παλαίμαχου μοντέλου και τηλεπερσόνας Νόνης Δούνια που είναι υποψήφια στην Α’ Πειραιά και η οποία βλέπει – πολύ κακώς – να κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο τολμηρές γυμνές φωτογραφίσεις που έχει κάνει σε άλλη φάση της καριέρας της. Επίσης γνωστή για τις σέξι φωτογραφίσεις της και όχι για τις πολιτικές θέσεις της είναι μια άλλη «μεταγραφή» της Ν.Δ., αυτή της Κατερίνας Καλαγκμπόρ, η οποία μεταπήδησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και εκτίθεται στην Β’ Αθηνών.

Στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε υπερπληθώρα υποψηφίων, καθώς όλοι θεωρούν ότι θα είναι πρώτο κόμμα και θα εκλέξει μεγάλο αριθμό βουλευτών. Από τον χώρο του θεάματος διεκδικούν εκ νέου μια θέση στο Κοινοβούλιο οι πρώην ηθοποιοί Μαρία Κανελλοπούλου και Μάνια Παπαδημητρίου στην Β΄ Αθηνών και ο Γιώργος Πάντζας στο υπόλοιπο Αττικής.

Στο ΚΚΕ θα επιχειρήσει να πετύχει μια νέα κοινοβουλευτική θητεία η γνωστή ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου (Β΄ Θεσσαλονίκης), ενώ στον προεκλογικό αγώνα επιστρέφει και η συνάδελφος της Λίλα Καφαντάρη που είχε εκλεγεί και στο παρελθόν βουλευτής. Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος συμμετέχει και ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος.

Στο ΠΑΣΟΚ αναμένεται να μπει στη μάχη του σταυρού ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην άρση βαρών Πύρρος Δήμας, ο οποίος εξελέγη με το ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Στους Ανεξάρτητους Ελληνες ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης (περιφέρεια Αττικής) διεκδικεί να ανανεώσει τη θητεία του στη Βουλή, έχοντας τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας όταν κατήγγειλε την απόπειρα χρηματισμού του, μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση που μπήκε «στον πάγο» με συνοπτικές διαδικασίες. Στην Α΄ Αθηνών η μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση είναι αυτή του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Κριστόφ Βαζέχα, ενώ στην ίδια περιφέρεια εκτίθεται εκ νέου το πρώην μοντέλο Ελενα Κουντουρά.

Στο Ποτάμι υπάρχει μεγάλη προσφορά ηθοποιών και τέως αθλητών. Στην Α΄ Αθηνών κατεβαίνει η ηθοποιός Εφη Βενιανάκη, Στην Β΄ Αθηνών ο προπονητής Μπάσκετ Μέμος Ιωάννου, αλλά και ο προπονητής και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βόλεϊ Στέλιος Προσαλίκας. Στην ίδια περιφέρεια κατεβαίνει και η γνωστή ηθοποιός Γιώτα Φέστα. Στο υπόλοιπο Αττικής η ηθοποιός Σοφία Κομηνέα. Στην Α΄ Πειραιώς η ολυμπιονίκης πόλο Σταυρούλα Αντωνάκου, ενώ στην Β΄Αθηνών ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Νίκος Ορφανός. Στην Μεσσηνία ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ο Περιστεριώτης tattoo artist που δημιουργεί τα καλύτερα πορτραίτα παικτών του NBA (pics)

Peristeri News

Ο Απόστολος Λύτρας καταθέτει αίτηση διαζυγίου

Peristeri News

Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κορώνη η Κλόντια Σίφερ

Peristeri News

Leave a Comment