PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η Δ.Α.Σ – ΟΤΑ Περιστερίου ζητά «προκήρυξη εκλογών»



Για να εκλεγεί νέο Δ.Σ εργαζόμενων.

Στις 25/1/ 2013 πραγματοποιήθηκε Δ.Σ του Συλλόγου με πρωτεύον θέμα ¨προκήρυξη εκλογών¨ ώστε να εκλεγεί νέο Δ.Σ εργαζόμενων.

Κάτι που κατά γενική ομολογία του μεγαλύτερου συνόλου των εργαζομένων είναι επιτακτικό και άμεσο να γίνει, μετά την τεχνική συγκόλληση για την καθαίρεση της ΔΑΣ απο το προηγούμενο προεδρείου και τις περεταίρω παραιτήσεις των αρχικά εκλεγμένων μελών του.

Το θέμα όμως δεν συζητήθηκε παρόλο που οι ίδιοι το είχαν θέση γιατί τέσσερα μέλη από τα εννέα που συμμετείχαν αποχώρησαν πραξικοπηματικά χωρίς να ολοκληρωθεί το Δ.Σ.
Όπως είχαν πράξει πριν από ένα χρόνο η ΠΑΣΚΕ στην ΠΟΕ – ΟΤΑ, όταν απόκλεισαν 200 σύνεδρους με πρόφαση ότι συμμετείχαν συμβασιούχοι εργαζόμενοι στα ψηφοδέλτια για την ομοσπονδία.

Αυτές τις εποχές που το εργασιακό μέλλον μας είναι αβέβαιο – το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν μας χρειάζεται ένας Σύλλογος:
που πρωτοστατεί στην συνειδητή, απεργοσπασία, αδράνεια και απαξίωση των αγώνων.
Χρειαζόμαστε ένα κίνημα καλά οργανωμένο που να μπορεί να σχεδιάζει και να οργανώνει για γενικότερες ρίξεις και ανατροπές, με ηγετικό χαρακτήρα και όχι να βάζει πλεύση:
– να μην έχουν αποτέλεσμα οι αγώνες.
– να φέρνει πίσω το εργατικό κίνημα
– να διευκολύνει την δράση της Διοίκησης για παρά περά ιδιωτικοποιήσεις των υπηρεσιών του Δήμου και τον αποκεφαλισμό των εργαζομένων.
– να μας προδίδει και να μας εξωθεί στα είδη ογκώδη νούμερα της ανεργίας και να μας καταδικάσει για το υπόλοιπο της ζωής μας στην λογική του παραλόγου και της εξαθλίωσης.
Με όλες μας τις δυνάμεις ως Δ.Α.Σ – ΟΤΑ καταγγέλλουμε την στάση του υπολοίπου της πλειοψηφίας του συγκολλημένου Προεδρείου.
Αμφισβητούμε την ηθική υπόσταση του Δ.Σ και ότι πλέον μπορεί να ασκεί τα καθήκοντα του, με ένα προεδρείο που έχει ξεχάσει όχι μόνο τις έννοιες αλλά και τις λέξεις αγώνας, Διεκδίκηση, ανατροπή.
-Απαιτούμε γενική Συνέλευση, εδώ και τώρα εκλογές για γνήσιο Δ.Σ , έτσι ώστε τον πρώτο λόγο να τον έχουμε εμείς οι εργαζόμενοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ξεκινούν οι συναντήσεις της Λέσχης Ανάγνωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου

Peristeri News

Ξεκινούν οι διαλέξεις του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (25η)

Peristeri News

Leave a Comment