Γαριδομακαρονάδα, εύκολη, γρήγορη και νηστίσιμη συνταγή.
Υλικά
1 κιλό γαρίδες
λάδι
3-4 σκελίδες σκόρδο
3-4 ντομάτες ψιλοκομμένες ή ένα κουτί ντοματάκια
μαϊντανό πολύ ψιλοκομμένο
αλάτι
1 πακέτο μακαρόνια
Εκτέλεση
– Καθαρίζουμε τις γαρίδες ωμές και κρατάμε μόνο 5-6 με το κεφάλι.
– Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το σκόρδο και μόλις αρχίσει να καίει ρίχνουμε τις ντομάτες και το αλάτι, βράζουμε για 10 λεπτά και τέλος ρίχνουμε και τις γαρίδες με ανοιχτό το καπάκι για να φέύγει η βαριά μυρωδιά.
– Ταυτόχρονα σε άλλη κατσαρόλα έχουμε βράσει τα μακαρόνια.
– Τέλος βάζουμε τα μακαρόνια σε μια πιατέλα και περιχύνουμε αυτά με τις γαρίδες και απο πάνω τον φρέσκο ψιλοκομμένο μαιντανό.