Μην περιμένετε τα Χριστούγεννα, η γαλοπούλα είναι πάντα στη μόδα!
Μην περιμένετε τα Χριστούγεννα ή γαλοπούλα είναι πάντα στη μόδα!
Απολαύστε τη λοιπόν τώρα γεμιστή με ανθότυρο και λιαστή ντομάτα.
Υλικά (Για 4 άτομα)
1 στήθος γαλοπούλας
12 κομμάτια ντομάτα λιαστή
200 γρ. ανθότυρο
2 ματσάκια ρόκα
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε το στήθος γαλοπούλας, το «ανοίγετε» κατά μήκος και το γεμίζετε με τη λιαστή ντομάτα και το ανθότυρο.
Το βάζετε σε δίχτυ και το βράζετε σε κατσαρόλα για 10-12΄ στους 80° C.
Έπειτα, αφαιρείτε το δίχτυ, το κόβετε σε φέτες και το σερβίρετε με τη ρόκα, που έχετε πασπαλίσει με αλάτι, πιπέρι και έχετε περιχύσει με το ελαιόλαδο.