PeristeriNews.gr
Lifestyle

Γάλλοι εισαγγελείς ζητούν να δικαστεί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ για νέα έρευνα για βιασμό



Ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου Ζεράρ Ντεπαρντιέ θα πρέπει να δικαστεί ποινικά για κατηγορίες ότι βίασε και κακοποίησε σεξουαλικά έναν συνάδελφό του ηθοποιό, δήλωσαν την Πέμπτη οι εισαγγελείς του Παρισιού.

Η επίσημη έκκληση των ανακριτών για δίκη έρχεται αφότου ο 75χρονος κατηγορήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 για φερόμενο βιασμό της Σαρλότ Αρνούλ στο σπίτι του στο Παρίσι σε δύο περιπτώσεις τον Αύγουστο του 2018.

Έκτοτε, οι εισαγγελείς διεξήγαγαν έρευνα για να προσδιορίσουν εάν ήταν δικαιολογημένη η δίκη.

Τώρα θα εναπόκειται στον ανακριτή να αποφασίσει εάν η ακρόαση θα συνεχιστεί.

Ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Ντεπαρντιέ δεν απάντησε στο αίτημα του AFP για σχολιασμό, ενώ η δικηγόρος της Αρνούλ είπε ότι η κίνηση ήταν “το αποτέλεσμα μακράς έρευνας που μπόρεσε να συγκεντρώσει στοιχεία που επιβεβαιώνουν τα λόγια του πελάτη μου”.

Ήταν “ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός γεμάτο ελπίδα” για την Αρνούλ, πρόσθεσε.

Ο Ντεπαρντιέ έχει αρνηθεί μια σειρά καταγγελιών για βιασμό και σεξουαλική επίθεση τα τελευταία χρόνια που έχουν προκαλέσει σχόλια από πρόσωπα συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

«Ποτέ, μα ποτέ, δεν κακοποίησα γυναίκα», είπε στην εφημερίδα Le Figaro τον περασμένο Οκτώβριο, αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του Αρνούλ.

Η υπόθεση της 28χρονης ηθοποιού αποσύρθηκε αρχικά από τους εισαγγελείς το 2019, αφού η έρευνά τους απέτυχε να βρει επαρκή στοιχεία.

Αλλά πίεσε με επιτυχία το 2020 για να ανοίξει ξανά.

Ο Ντεπαρντιέ αντιμετωπίζει επίσης μια δίκη τον Οκτώβριο για φερόμενες σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον δύο διαφορετικών γυναικών κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας το 2021.

Πηγή: AFP

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κορώνη η Κλόντια Σίφερ

Peristeri News

Η Μαρίνα Σάττι διέκοψε συναυλία επειδή πέταγαν αυγά

Peristeri News

Ο Μπεν Άφλεκ γιόρτασε τα γενέθλια του όπως ήθελε

Peristeri News

Leave a Comment