PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Γ. Βαθιώτης: «Το 28ο Δημοτικό Σχολείο πρέπει να μείνει ανοιχτό»



Ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Περιστέρι Μαζί” για την αναστολή λειτουργίας του 28ου Δημοτικού Σχολείου.

Η ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Περιστέρι Μαζί” Γιώργου Βαθιώτη :

“Από τον Άννα στον Καϊάφα φαίνεται να πηγαίνει το κλείσιμο ή το άνοιγμα του 28ο Δημοτικού σχολείου στο Περιστέρι. Από την απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής ως την δηλωμένη «άγνοια» του Δήμου δια στόματος του Αντιδημάρχου Παιδείας, για την τύχη όλων των παιδιών και την αγωνία των γονιών τους εάν το σχολείο τους θα κάνει αγιασμό την επόμενη εβδομάδα.

Εμείς δηλώνουμε χωρίς «εξαναγκασμούς» και υπονοούμενα ότι τα σχολειά ΔΕΝ κλείνουν, έκλεισαν μόνο «σε εποχές κατοχής». Η οικονομική κρίση χρειάζεται στον αντίποδα γνώση, παιδεία, καλλιέργεια, ήθος και αξιοπρέπεια.

Συμμετέχουμε ενεργά με όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα των γονιών, του Συλλόγου Δάσκαλων και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης μας ώστε να μην καταργηθεί κανένα σχολείο , ούτε μια αίθουσα να μείνει κλειστή.

Για να μείνουν ανοιχτές οι πόρτες της γνώσης των παιδιών μας σας καλούμε όλους να στηρίξουμε οποιαδήποτε προσπάθεια που στοχεύει στην διατήρηση των σχολείων μας.

Σας καλούμε να αγωνιστούμε ώστε να μην επικρατήσει η δηλωμένη «άγνοια» της Δημοτικής αρχής για τα δρώμενα της πόλης μας, για την τύχη των σχολειών μας.

Σας καλούμε να αγωνιστούμε ως γονείς και ως εκπαιδευτικοί ενάντια στις δικαιολογίες και τις προφάσεις των φορέων ότι η οικονομική κρίση είναι ο λόγος που τα σχολειά μας κλείνουν και όχι η έλλειψη οργάνωσης, η αδιαφορία τους για την σημασία της γνώσης και κυριότερα η ουσιαστική αδιαφορία τους για τους μελλοντικούς πολίτες του Δήμου μας.”

Γιώργος Βαθιώτης

Επικεφαλής της παράταξης «Περιστέρι Μαζί»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Παράταση στις εγγραφές στα Δημιουργικά Εργαστήρια Δήμου Περιστερίου έως τις 27 Σεπτεμβρίου

Peristeri News

Πότε έρχεται στο Περιστέρι το 3ο δημοτικό πανηγύρι

Peristeri News

Συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (24η)

Peristeri News

Leave a Comment