PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Φρίκη στη Μυρτιά Ηλείας – Θείος δολοφόνησε την 11χρονη ανιψιά του



Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Κυριακής 9/6, η 11χρονη Βασιλική μπήκε στο αυτοκίνητο του θείου της στη Μυρτιά Ηλείας.

Ο 37χρονος άνδρας, εξάδελφος της μητέρας του κοριτσιού, την έπεισε να τον ακολουθήσει χωρίς να γνωρίζει το κακό που θα της προκαλούσε στη συνέχεια.

Το βράδυ της Κυριακής, καθώς η ώρα περνούσε και η Βασιλική δεν επέστρεφε στο σπίτι, οι γονείς ανησύχησαν και ο πατέρας, περίπου στις 3 τα ξημερώματα ειδοποίησε τις Αρχές για την εξαφάνιση του κοριτσιού. Το ένιωθαν ότι το παιδί βρισκόταν σε κίνδυνο. Πολύ γρήγορα, το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε amber alert για την αναζήτησή του, ενώ η Ασφάλεια Πύργου κινήθηκε με ταχύτητα και εντόπισε υλικό από κάμερες.

Όταν διαπίστωσαν ότι ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει την 11χρονη ήταν ο 37χρονος εξάδελφος της μητέρας χτύπησε συναγερμός: Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ήταν πλέον ελεύθερος με όρους και έδινε παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του 37χρονου και στη διάρκεια της ανάκρισης στην Ασφάλεια Πύργου ο άνδρας προσπαθούσε να πείσει ότι δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση του κοριτσιού, αλλά έπεσε σε αντιφάσεις. Τελικά, ομολόγησε ότι σκότωσε την ανιψιά του, χτυπώντας τη με ένα κατσαβίδι στο λαιμό.

Πέταξε το πτώμα του παιδιού σε ένα χωράφι στην περιοχή Καταρράχι, όπου εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι από τους αστυνομικούς μετά από υπόδειξη του δολοφόνου: Μέσα σε καλαμιές σε ένα χωράφι με τριφύλλια.

Τις προηγούμενες ώρες οι γονείς έψαχναν εναγωνίως το παιδί τους, με τη μητέρα μάλιστα, να απευθύνει εκκλήσεις και μέσω τηλεοπτικών εκπομπών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη σε τέσσερις περιφέρειες

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα

Peristeri News

Νέο έκτακτο δελτίο για τον καύσωνα

Peristeri News

Leave a Comment