Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Fraport: Είμαστε έτοιμοι για τη διαχείριση των 14 αεροδρομίων



Επιχειρησιακά έτοιμη να αναλάβει τη διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων δηλώνει η Fraport Greece, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της εταιρείας, Αλεξάντερ Ζίνελ, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Καβάλα.

«Η Fraport Greece είναι εδώ για να δημιουργήσει συνέργειες και συνεργασίες με την τοπική αυτοδιοίκηση» τόνισε μεταξύ άλλων και έθεσε ως στόχο την αύξηση της επιβατικής κίνησης, την ικανοποίηση των επιβατών και τη δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών για την περιοχή.

«Πιστεύουμε πολύ στις προοπτικές ανάπτυξης του αεροδρομίου Καβάλας, καθώς και των άλλων αεροδρομίων» πρόσθεσε, διαβεβαιώνοντας πως «έχουμε συγκεκριμένα σχέδια για την αναβάθμιση του κάθε αεροδρομίου».

Ο Ζίνελ, κατά την επίσκεψή του στη μακεδονική πόλη, είχε εντατικές διαβουλεύσεις με διάφορους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι συζητήσεις, όπως επισημαίνει η Fraport, πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα συνεργασίας, με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να εκφράζουν την αισιοδοξία για την τουριστική και εμπορική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πληρωμές με IRIS σε όλη την αγορά

Peristeri News

Ποιοι είναι οι εννέα πλουσιότεροι Έλληνες για το 2025

Peristeri News

Στο 8,6% η ανεργία τον Φεβρουάριο

Peristeri News

Leave a Comment