Viber
PeristeriNews.gr
Media

Εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» από τον Ιβάν Σαββίδη



Σε προχωρημένες διαβουλεύσεις για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» βρίσκεται ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης με τον ιδιοκτήτη του καναλιού Φίλιππο Βρυώνη.

Πηγές της πλευράς Σαββίδη, ανέφεραν το απόγευμα της Δευτέρας ότι πράγματι υπάρχουν συζητήσεις που βρίσκονται σε καλό δρόμο, χωρίς ωστόσο να έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σαββίδης έχει προχωρήσει στην εξαγορά του 19,63% του Mega Channel, ενώ ακολούθησε η απόκτηση των τίτλων του «Έθνους» και της «Ημερησίας».

Ωστόσο, δεν πλειοδότησε στον διαγωνισμό για τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, τα οποία κατέληξαν στην εταιρεία Alter Ego του Ευάγγελου Μαρινάκη έναντι 22,89 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η σειρά Black Mirror επιστρέφει με νέα επεισόδια

Peristeri News

Το 83% των νέων έχει πέσει θύμα fake news στην Ελλάδα

Peristeri News

ΕΣΗΕΑ: Έντονος προβληματισμός για το βαρύ πρόστιμο στο MEGA

Peristeri News

Leave a Comment