PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εύζωνας που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία – «Είναι μοναδικό να φοράς αυτή τη στολή» (vid)



Γεμάτη συγκίνηση ήταν για τον Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς, Γιώργο Τσιούλο, η τελευταία του υπηρεσία.

Το βίντεο του Γιώργου, όπως είναι το όνομα του Εύζωνα, ανήρτησε στο TikTok η αδερφή του, η οποία στο παρελθόν έχει κάνει και άλλες αναρτήσεις από τη θητεία του αδελφού της.

«Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ! σε ευχαριστούμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας έκανες τόσο μα τόσο υπερήφανους» έγραψε στη λεζάντα η αδερφή του Εύζωνα.

@helenatsioulou Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ ! σε ευχαριστουμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας εκανες τοσο μα τοσο υπερηφανους ! 🩵 #euzonesofgreece #evzonesofgreece #evzones #tsolias#presidentialguard @Tomb of the unknown soldier. ♬ To Vals Ton Hamenon Oniron – Hristos Zerbinos & Miltos Logiadis

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο 24χρονος που δάκρυσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας του υπηρεσίας και απαθανατίστηκε από την αδελφή του στα social media, φανερά συγκινημένος, εξήγησε ότι εκείνη τη στιγμή σκεφτόταν όλα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια της θητείας του, τις επιτυχίες του, και την υποστήριξη που έλαβε από τους δικούς του ανθρώπους.

Όπως ανέφερε, τον συγκίνησε ιδιαίτερα η παρουσία της οικογένειας και των φίλων του, οι οποίοι ήταν παρόντες στην τελευταία του υπηρεσία. «Είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα», τόνισε ο Τσιούλος, εκφράζοντας τη βαθιά του τιμή για τη συμμετοχή του στην προεδρική φρουρά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Περιστέρι: Εξιχνιάστηκε επίθεση σε βάρος 18χρονου με οπαδικό υπόβαθρο

Peristeri News

ΕΟΦ: Απαγόρευσε συμπλήρωμα διατροφής

Peristeri News

Περιστέρι: Δημοτικά φώτα αναμμένα µέρα – µεσηµέρι

Peristeri News

Leave a Comment