Το Σάββατο στις 21.00, επαγγελματίες σέφ διαστάυρωσαν τις… κουτάλες τους στον ΑΝΤ-1 προσφέροντας υψηλό επίπεδο γαστρονομίας.
Το αμερικανικό πρόγραμμα, που φέτος βραβεύτηκε με βραβείο ΕΜΜΥ καλύτερου ριάλιτι, ήρθε στην Ελλάδα για να ξεναγήσει τους τηλεθεατές στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας, φέρνοντας αντιμέτωπους 16 επαγγελματίες σεφ.
Όλοι έχουν σπουδάσει την τέχνη της δημιουργικής κουζίνας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και είναι όλοι έμπειροι και ταλαντούχοι σεφ. Μάλιστα οι περισσότεροι έχουν ήδη επιτυχημένη καριέρα, καθώς έχουν θητεύσει σε καλά εστιατόρια ή έχουν δημιουργήσει δικές τους επιχειρήσεις.
Εκτός από το κοινό τους πάθος για τη γαστρονομία, έχουν και κοινό στόχο: να «γευτούν» την επιτυχία και να ανακηρυχθούν «Top Chef» της Ελλάδας.
Όμως, αυτό θα το καταφέρει όποιος εντυπωσιάσει περισσότερο τους καταξιωμένους κριτές: Ηλία Μαμαλάκη, Χριστόφορο Πέσκια, Απόστολο Τραστέλη και Ερβέ Προνζάτο.