Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΕΟΦ: Απαγορεύει τη διακίνηση και διάθεση συμπληρώματος διατροφής



Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) ανακοίνωσε, πως αποφάσισε την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του συμπληρώματος διατροφής «WEIGHTWORLD 5-HTP».

Σύμφωνα με τον Οργανισμό, στο προϊόν ανιχνεύθηκε η μη εγκεκριμένη ουσία 5-HTP (εκχύλισμα του Griffonia simplicifolia) (novel food).

Το προϊόν, επιπλέον, δεν είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΕΟΦ, το σκεύασμα παράγεται και διακινείται από την εταιρεία WEIGHTWORLD Ηνωμένου Βασιλείου (παραγωγός και προμηθευτής) και η επιχείρηση που το έχει προμηθευτεί υποχρεούται για την εφαρμογή της παρούσης απόφασης, η οποία αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Έφτασε στην Αθήνα το Άγιο Φως

Peristeri News

Τι γιορτάζουμε σήμερα Μεγάλο Σάββατο

Peristeri News

Περιστέρι: Η Ειρήνη Αγαπηδάκη δέχθηκε λεκτική επίθεση μέσα σε εκκλησία

Peristeri News

Leave a Comment