PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εντοπίστηκε στο Περιστέρι εξαφανισμένος 11χρονος



Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 11χρονου από την Σερβία, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περιοχή της Ομόνοιας και για τον εντοπισμό του είχε εκδοθεί Amber Alert Hellas.

Ο 11χρονος Μίλος Στάνκοβιτς εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα (08/10), στις 03:00, στην περιοχή του Περιστερίου και είναι καλά στην υγεία του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μίλος είχε εξαφανιστεί το πρωί της 07/10/2024 από την περιοχή της Ομόνοιας, και το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, καθώς και στην κινητοποίηση της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής», σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης «ΔΕΛΤΑ», την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων «Ο.ΔΙ.Κ.», και τη Δημοτική Αστυνομία Αθηνών.

Καταλυτικό ρόλο στον εντοπισμό του ανηλίκου διαδραμάτισε η άμεση ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, καθώς ένας ευαισθητοποιημένος πολίτης αναγνώρισε τον Μίλος και ενημέρωσε έγκαιρα τον Οργανισμό, συμβάλλοντας στην ασφαλή ανεύρεσή του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί όσους κινητοποιήθηκαν για την εξαφάνιση και καλεί όλους τους συμπολίτες να δείχνουν την ανάλογη ευαισθησία όταν αντιλαμβάνονται ότι ένας συνάνθρωπός μας χρειάζεται βοήθεια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Στάνκοβιτς (Επ.) Μίλος (Ον.) και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Απεργία των μηχανοδηγών της Hellenic Train την Πέμπτη

Peristeri News

Συνάντηση των Ενώσεων Γονέων της Δυτικής Αθήνας με το Υπουργείο Παιδείας

Peristeri News

Φωτιά στη Λεωφόρο Αθηνών σε χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων

Peristeri News

Leave a Comment