Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου: Καταγγελία για επικίνδυνο πεζοδρόμιο



Καταγγελία για επικίνδυνο πεζοδρόμιο, στις οδούς Πελοπίδα και Κοραή, απέστειλαν οι Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Είναι γνωστή στους κατοίκους των παραμεθόριων συνοικιών του Περιστερίου η εγκατάλειψη και η απαξίωση της καθημερινής τους ζωής από τη διοίκηση του Δήμου, αλλά στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να επέμβει άμεσα γιατί κινδυνεύουν παιδιά.

Το πεζοδρόμιο -αν μπορεί να το πει κάποιος πεζοδρόμιο- σύγχρονης ευρωπαϊκής πόλης, βρίσκεται στην οδό Πελοπίδα και Κοραή στη Νέα Ζωή και από το σημείο αυτό περνούν καθημερινά εκατοντάδες παιδιά και γονείς για τα δημοτικά σχολεία 14ο και 18ο, τα οποία απέχουν πενήντα μέτρα από το επικίνδυνο σημείο.

Η φροντίδα της διοίκησης του Δήμου πρέπει να είναι για όλες τις συνοικίες η ίδια και όχι μόνο για τη βιτρίνα του Κέντρου. Τα παιδιά των παραμελημένων συνοικιών δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού, έχουν δικαίωμα να περπατούν σε ασφαλή πεζοδρόμια και να μεγαλώνουν σε όμορφες γειτονιές. Κάτι το οποίο η κουρασμένη διοίκηση των τεσσάρων τετραετιών έχει παντελώς ξεχάσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Συνεδρίασε το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Περιστερίου

Peristeri News

Μεγάλη Γιορτή για τη Μητέρα στο Άλσος Περιστερίου

Peristeri News

Καλοκαίρι Πολιτισμού στο Άλσος Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment