PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εκτέλεσαν άντρα μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό



Συναγερμός στην Αστυνομία, μετά από τη δολοφονία οδηγού αυτοκινήτου, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης στο Ψυχικό.

Το θύμα πυροβολήθηκε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε στις 8.23 το πρωί σε κεντρικό σημείο του προαστίου. Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο νεκρός ήταν συνεταίρος με έναν άλλο άνδρα, από τον οποίο είχε δανειστεί το αυτοκίνητο του, μάρκας BΜW. Επειδή το χτύπημα είναι μαφιόζικο και από επαγγελματία, η ΕΛΑΣ δεν αποκλείει ο στόχος να ήταν ο συνεταίρος και όχι το θύμα. Το θύμα, αλλά ούτε και ο συνεταίρος του, έχουν ποινικό μητρώο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα είναι τοπογράφος μηχανικός. Την Αστυνομία ειδοποίησε ο συνέταιρος του θύματος.

Ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας στο Ψυχικό όπου το θύμα δέχθηκε πολλές σφαίρες ενώ βρισκόταν μέσα σε γκρι αυτοκίνητο.

Στο ντοκουμέντο από την εκτέλεση στο Ψυχικό ακούγεται ο σοκαριστικός ήχος από τις σφαίρες που είχαν ως στόχο τον άτυχο άνδρα που έπεσε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν.

Το βίντεο κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας κατοίκου της περιοχής πολύ κοντά στο συμβάν. Πρόκειται για 16 πυροβολισμούς αρχικά, και κατόπιν τη χαριστική βολή, άλλους τέσσερις πυροβολισμούς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Συνελήφθη αλλοδαπός με λαθραία τσιγάρα στο Αιγάλεω

Peristeri News

Η Γραμμή 4 του Μετρό επεκτείνεται από το άλσος Βεΐκου προς Πετρούπολη

Peristeri News

Συνελήφθη 42χρονος για καλλιέργεια κάνναβης στο Ίλιον

Peristeri News

Leave a Comment