Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ισχυρό προβάδισμα Ανδρουλάκη



Πριν από λίγο η αρμόδια Επιτροπή (ΕΔΕΚΑΠ) ανακοίνωσε, στο 63% των ψηφισάντων και σε ενσωμάτωση 73,37% τα πρώτα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 39,09 %, δεύτερος έρχεται ο Γιώργος Παπανδρέου με 27,05%, τρίτος ο Ανδρέας Λοβέρδος με 25,02%.

Ακολουθούν, ο Χάρης Καστανίδης συγκεντρώνει 3,35%, ο Παύλος Χριστίδης 3,34% και ο Παύλος Γερουλάνος 2,07%.

Οι κάλπες έκλεισαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ ενώ, με απόφαση της ΕΔΕΚΑΠ, η ψηφοφορία παρατάθηκε σε ορισμένα εκλογικά τμήματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη κι άλλες μεγάλες πόλεις καθώς ήταν μεγάλες οι ουρές όσων ήθελαν να ψηφίσουν και δεν ήταν δυνατόν να αποκλειστούν από τη ψηφοφορία.

Σύμφωνα με τις τελικές εκτιμήσεις η συμμετοχή έφτασε περίπου σε 276.000 άτομα, υπερβαίνοντας κατά πολύ τα 212.000 άτομα που συμμετείχαν στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία του 2017.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η ανάρτηση της Μαρίας Συρεγγέλα μετά την παραίτησή της

Peristeri News

Παραιτήθηκε η Μαρία Συρεγγέλα από γραμματέας της ΝΔ

Peristeri News

Βουλή: Ανακοινώθηκε η πρόταση Καρυστιανού για Προανακριτική

Peristeri News

Leave a Comment