PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δεν κρατήθηκε σκορ στο φιλικό του Περιστερίου με τον Κολοσσό



Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έδωσε το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με αντίπαλο τον Κολοσσό, στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ.

Κι αυτό γιατί οι Ροδίτες παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες (δεν αγωνίστηκαν οι Άντριου Γκάουντλοκ, Οντίζ Τόνι και Φράνκις Οκόρο), γεγονός που οδήγησε τον Γιώργο Σιγάλα σε δοκιμές διαφόρων σχημάτων με τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Περιστερίου Γιώργος Λιμνιάτης είδε τον Τζάστον Πάτον να πραγματοποιεί μια καλή εμφάνιση στον χρόνο που αγωνίστηκε, καθώς ήταν αποτελεσματικός επιθετικά, ενώ είχε σημαντική παρουσία στα ριμπάουντ. Επίσης πολύ καλός ήταν ο Στέλιος Πουλιανίτης, ο Τόμπιν Κάρμπερι και ο Τζόρτζ Πάπας.

Σταθερή αξία αμυντικά και με συνδρομή επιθετικά ήταν ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ενώ καλή παρουσία είχαν ο Βαγγέλης Ζούγρης και ο Νεοκλής Αβδάλας.

Ο προπονητής του Περιστερίου είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του μέσα από την προετοιμασία και να δει τους τομείς που απαιτείται βελτίωση, ώστε να εμφανιστούν οι «κυανοκίτρινοι» πανέτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Περιστέρι: Την Παρασκευή ξεκινά το 5ο Τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

Peristeri News

Φιλική νίκη για το Περιστέρι επί του Λαυρίου με 96-93

Peristeri News

Ο Ατρόμητος με τον κόσμο του πήρε διπλό στην Τρίπολη

Peristeri News

Leave a Comment