PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δεν έκλεισαν μάτι τα ξημερώματα της Δευτέρας 8/7 οι κάτοικοι γύρω από το Δημαρχείο Περιστερίου



Για πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και δεν άφησε του κατοίκους να κλείσουν μάτι κάνει λόγο καταγγελία πολιτών που μένουν γύρω από το Δημαρχείο Περιστερίου.

Συγκεκριμένα οι κάτοικοι αναφέρουν ότι μέχρι πολύ αργά τη νύχτα μετά και τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας 8/7, η μουσική από ένα πάρτι-συναυλία που γινόταν στην πλατεία του Δημαρχείου δεν τους άφησε να κοιμηθούν.

Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για έντονη ηχορύπανση και τονίζουν πως ακόμα και οι συνεχείς τηλεφωνικές τους αναφορές στην Αστυνομία δεν στάθηκαν ικανές να διακόψουν την όχληση.

Μάλιστα στα πρώτα τους τηλεφωνήματα περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, οι αστυνομικοί τους τόνισαν ότι θα περάσει περιπολικό από το σημείο για να εξακριβώσει αν υπάρχει άδεια για το μουσικό γεγονός.

Σύμφωνα με την καταγγελία τους, η συναυλία συνεχίστηκε αρκετή ώρα αργότερα με τους κατοίκους να πηγαίνουν το πρωί στη δουλειά τους άυπνοι.

Κλείνοντας την επιστολή τους, οι κάτοικοι αναφέρουν πως η ποιότητα ζωής στο Δήμο Περιστερίου έχει πέσει εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια με τις συνεχόμενες παραβιάσεις των ωρών κοινής ησυχίας από κάθε ασυνείδητο που αποφασίζει να διοργανώσει κάποια εκδήλωση σε ακατάλληλες μέρες.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Αποχή δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου προτείνουν οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων

Peristeri News

Μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα η μείωση των γεννήσεων

Peristeri News

Έρευνα ΓΣΕΕ: Οι εργαζόμενοι διεκδικούν το δικαίωμά τους για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

Peristeri News

Leave a Comment