PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χάλκινοι στην Κωπηλασία οι Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζής



Οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής πραγματοποίησαν σπουδαίο αγώνα στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών και χάρη σε μία ονειρική εμφάνιση κατέκτησαν την τρίτη θέση και μαζί το χάλκινο μετάλλιο!

Οι δύο Έλληνες κωπηλάτες βρίσκονταν στην πρώτη θέση στο ξεκίνημα του αγώνα και ήταν σταθερά στην ζώνη των μεταλλίων, φτάνοντας μάλιστα μία ανάσα από το ασημένιο μετάλλιο.

Αυτό είναι το τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το ασημένιο μετάλλιο του Απόστολου Χρήστου στα 200 μέτρα ύπτιο και το χάλκινο του Θοδωρή Τσελίδη στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο, αλλά και το 124ο στην ιστορία της στους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι ίδιοι φανερά συγκινημένοι έκαναν δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της κούρσας τους.

Για τη κούρσα, ο Πέτρος Γκαϊδατζής:

“Δεν ξέρω αν μας περιμένατε να δίνουμε συνέντευξη για ένα μετάλλιο, αλλά εμείς το πιστέψαμε, το καταφέραμε, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και είμαστε εδώ. Θέλω να χαιρετήσω τους δικούς μου που με βλέπουν αυτήν την στιγμή, το αφιερώνω σε όλους αυτούς που με έχουν στηρίξει και ευχαριστώ την μητέρα μου που είναι δίπλα μου σε ό,τι και αν κάνω”

Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου δήλωσε:

“Αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ τι να πω, δεν είναι ότι δεν το περιμέναμε αλλά τώρα που το ζούμε είναι κάτι τελείως διαφορετικό, τώρα που σκέφτομαι τους δικούς μου, το τι έχουμε περάσει για να έρθουμε εδώ πέρα ειλικρινά δεν μπορώ να το μιλήσω και να το εκφράσω.”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Περιστέρι: Την Παρασκευή ξεκινά το 5ο Τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

Peristeri News

Φιλική νίκη για το Περιστέρι επί του Λαυρίου με 96-93

Peristeri News

Ο Ατρόμητος με τον κόσμο του πήρε διπλό στην Τρίπολη

Peristeri News

Leave a Comment