PeristeriNews.gr
Συνταγές

Μπριζόλες λεμονάτες στην κατσαρόλα



Δείτε έναν διαφορετικό τρόπο να μαγειρέψετε τις μπριζόλες σας. Εύκολο, γρήγορο και καταπληκτικό φαγητό.

Υλικά

4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
1-2 σκελίδες σκόρδο
ρίγανη
αλάτι – πιπέρι
λάδι
χυμό 2 λεμονιών

Εκτέλεση

– Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε.

– Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε το λάδι και ρίχνουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο.

– Προσθέτουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.

– Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιουν το νερό τους είναι έτοιμες και προσθέτουμε το λεμόνι.

– Μία δύο βράσεις ακόμα και είναι έτοιμες.

Tips

Ταιριάζουν καταπληκτικά με τηγανητές πατάτες, πουρέ ή πιλάφι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πώς να φτιάξετε Paloma

Peristeri News

Μπακαλιάρος στο φούρνο

Peristeri News

Σπετσοφάι με χωριάτικο λουκάνικο

Peristeri News

Leave a Comment