Δείτε έναν διαφορετικό τρόπο να μαγειρέψετε τις μπριζόλες σας. Εύκολο, γρήγορο και καταπληκτικό φαγητό.
Υλικά
4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
1-2 σκελίδες σκόρδο
ρίγανη
αλάτι – πιπέρι
λάδι
χυμό 2 λεμονιών
Εκτέλεση
– Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε.
– Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε το λάδι και ρίχνουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο.
– Προσθέτουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.
– Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιουν το νερό τους είναι έτοιμες και προσθέτουμε το λεμόνι.
– Μία δύο βράσεις ακόμα και είναι έτοιμες.
Tips
Ταιριάζουν καταπληκτικά με τηγανητές πατάτες, πουρέ ή πιλάφι.