Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός : 2-1



Αν και αγχώθηκε, ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 του Πανσερραϊκού στο Περιστέρι.

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ατρόμητος με 2-1 επί του Πανσερραϊκού.
Η ομάδα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα, αφού βρέθηκε μπροστά στο σκορ με το γκολ του Ανρί Καμαρά στο 21′ και στο 30′ ο Περονε διπλασίασε τα τέρματα. Τις δύο ασίστ έδωσε ο Μπρίτο, αλλά στο 45′ η αποβολή του Φαβαλι άλλαξε τις ισορροπίες.
Ο Πανσερραϊκός στην επανάληψη προσπάθησε, αλλά δεν απείλησε πέρα από το γκολ του Γεωργιάδη στο 66′. Αντίθετα, ο Ατρόμητος δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ ακόμα κι όταν έμεινε με εννέα μετά την αποβολή του Ναστου στο 90′.
Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Νάστος, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Καμαρά (37′ Τάτος), Σαρμιέντο, Περόνε (70′ Σαγκανόφσκι), Φαβάλι, Μπρίτο (68′ Σφακιανάκης).
Πανσερραϊκός: Ρατμαν, Γαλανοπουλος, Μαβενε (54′ Ντάλε) , Άμο, Παντελιάδης, Κάστρο (70′ Μπρίτεζ), Παπάζογλου, Μπέλιτς, Τάντιτς (46′ Λεοζίνιο), Σουμπίνιο, Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το Περιστέρι θέλει να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο

Peristeri News

Μοιρασιά στο Περιστέρι για Ατρόμητο και Άρη

Peristeri News

Χωρίς Καρλίτος η αποστολή του Ατρομήτου για το ματς με τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment