Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Ούμπι, λέμε «εις το επανιδείν»



Ο Χαβιέρ Ούμπιδες αποχωρεί από το πόστο του Συντονιστή Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΠΑΕ Ατρόμητος και αναλαμβάνει χρέη σκάουτερ στη Λατινική Αμερική.

Ο «Ούμπι» εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την καθημερινότητα του Ατρόμητου, καθώς οικογενειακοί λόγοι τον υποχρεώνουν να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Αργεντινή, μαζί με την οικογένειά του, κάτι που φυσικά έγινε σεβαστό από τη διοίκηση που τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο, ο δεσμός του Ατρόμητου με τον Χαβιέρ Ούμπιδες δεν ολοκληρώνεται με αυτή την εξέλιξη, αφού ο Αργεντινός θα λειτουργεί ως σκάουτ της ομάδας μας στη Λατινική Αμερική, δηλώνοντας πάντα «παρών» έστω και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Ούμπιδες αποχαιρετά την Ελλάδα και το Περιστέρι έπειτα από εννιά χρόνια συνεχούς παρουσίας, στα οποία ως παίκτης πραγματοποίησε 278 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 29 γκολ και μοιράζοντας 48 ασίστ.

Ούμπι, δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν!

Δείτε το μήνυμα του Χαβιέρ Ούμπιδες:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δεύτερη ήττα από τον Παναθηναϊκό και τώρα Πανιώνιος για το Περιστέρι

Peristeri News

Το όνειρο της Ευρώπης έσβησε στη Θεσσαλονίκη για τον Ατρόμητο

Peristeri News

Θα τα δώσει όλα το Περιστέρι με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο

Peristeri News

Leave a Comment