PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 11/4



Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Πρώτο τέταρτο.

Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Πρώτο τέταρτο.

Κριός (21/3-20/4)

Μην επιμένετε να επιβάλετε την άποψη σας σήμερα. Δεν ευνοούνται αποφάσεις για αλλαγή πλεύσης στα επαγγελματικά σας. Προσοχή στα περιττά έξοδα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Συνειδητοποιήστε τι ακριβώς θέλετε. Τα άστρα σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σας. Προσοχή σε μολύνσεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Το σημερινό πλανητικό σύστημα σας προκαλεί απαισιοδοξία και εσωστρέφεια. Οι σχέσεις σας μπερδεύονται και η διάθεση σας είναι πεσμένη. Περισσότερη ευθύνη στην εργασία, δυσκολότερες συνθήκες και καθυστερήσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τα πλανητικό σύστημα σήμερα δημιουργεί εμπόδια και εκκρεμότητες. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα και καινούργιες γνωριμίες.

Λέων (23/7-23/8)

Μην επιβάλετε τις απόψεις σας σήμερα. Η ένταση και η νευρικότητα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Αν και η ατμόσφαιρα είναι ηπιότερη οι πιθανότητες να διορθώσετε τις δυσκολίες που προέκυψαν χθες είναι πολλές. Ξεκαθαρίστε τις διαφορές και βάλτε μερικά πράγματα στη θέση τους.

Ζυγός (23/9-22/10)

Τα πράγματα είναι καλύτερα, τουλάχιστον ως αναφορά συζητήσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Βαδίστε με προσοχή και μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Μέχρι το μεσημέρι φροντίστε να ασχοληθείτε με την εργασία σας. Νομικά και φορολογικά θέματα θα σας χαλάσουν τη διάθεση σήμερα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από τον περιβάλλοντα χώρο σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ερωτική.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Θα πρέπει να προσέξετε σήμερα ότι έχει σχέση με τα χρήματα και το πορτοφόλι σας. Η εσωτερική ένταση που νιώθετε εξάπτει το συναισθηματισμό σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Τυχερή μέρα η σημερινή ως αναφορά τα οικονομικά σας. Σας περιμένει προαγωγή και κοινωνική άνοδος. Ένα καινούργιο φλερτ θα αναταράξει τη ζωή σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα σας καλεί να σκεφτείτε θετικά γιατί η μέρα είναι αρκετά εκρηκτική σήμερα. Μπορεί να ξεσπάσουν καταστάσεις παρεξηγήσεων τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ο Περιστεριώτης tattoo artist που δημιουργεί τα καλύτερα πορτραίτα παικτών του NBA (pics)

Peristeri News

Ο Απόστολος Λύτρας καταθέτει αίτηση διαζυγίου

Peristeri News

Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κορώνη η Κλόντια Σίφερ

Peristeri News

Leave a Comment