Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αρχίζει από αύριο η προπώληση των εισιτηρίων για τον ΠΑΣ



Τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι το απόγευμα του Σαββάτου (9/9, 18:15) ανακοίνωσε η διοίκηση του Ατρόμητου.

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν από 5 έως 25 ευρώ και για την αγορά τους θα είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο (Παρασκευή) η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει από τις 15.00 μέχρι τις 20.00 από το εκδοτήριο της Θύρας 2 του γηπέδου Περιστερίου.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

tickets-web

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στην Κρήτη ξεκινά το ταξίδι του Ατρόμητου στα playoff 5-8

Peristeri News

Ο Ατρόμητος μπήκε στα playoff 5-8 μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό

Peristeri News

Συντριβή για το Περιστέρι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

Peristeri News

Leave a Comment